Një kolazh me videoklipe, interpretime nga Kastriot Tusha

Një kolazh me videoklipe, interpretime nga Kastriot Tusha

Përshëndetje miq,

Në kuadër të pasqyrimit të karrierës dhe performancave ndër vite, ju ftojmë të shijoni këtë kolazh me interpretime, bashkëpunime dhe plotë muzikë nga tenori i mirënjohur dhe Mjeshtri i madh Kastriot Tusha.

Këto dhe të tjera mund të gjenden shumë shpejt në kanalin tonë zyrtar në YouTube.

Ju faleminderit

Related posts