Koncert: Këngë të paharruara

Koncert: Këngë të paharruara

Fansa të muzikës popullore te Shqipërisë së mesme ju presim në Pallatin e Kongreseve, ditën e martë, date 9 qershor.

Biletat mund t’i siguroni pranë Pallatit te Kongreseve si dhe pranë Teatrit te Operas dhe Baletit.

Me tekstet dhe muzikën origjinale të autorëve:

  • Isuf Myzyri (Artist i popullit)
  • Mustafa Bodini
  • Muharrem Gurra
  • Qamili i Vogël (Muhaxhiri)

Interpretojnë: Sinan Vllasaliu; Kastriot Tusha (Mjeshtër i madh)

Solistë: Zeqir Sulkuqi (violinë); Sopot Serica (fizarmonikë); Arben Topalli (klarinetë)

Orkestrimi: Klement Marku

Drejtor Artistik: Zeqir Sulkuqi

Shoqëron: Orkestra Popullore e Qytetit të Elbasanit “Isuf Myzyri” (Artist popullit)

Grupi i valleve: “Isuf Myzyri”

Koreograf: Artan Ibershimi