Koncert: “Këngë që nuk harrohen”

Koncert: “Këngë që nuk harrohen”

Salla e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit do të mirëpres me datë 4 Mars një aktivitet të organizuar nga Ansambli i Shtetit me këngë origjinale dhe të paharrueshme nga kompozitorë shqiptarë sic janë:

  • Isuf Izyri
  • Mustafa Bodini
  • Muharrem Gurra

Tenori i mirënjohur Kastriot Tusha, së bashku me solistin Sinan Vllasaliu do të interpretojnë për të gjithë artdashësit këngë origjinale për të sjellë një atmosferë të munguar dhe plot kujtime për atë gjeneratë si dhe një prezantim i vlerave kulturore kombëtare për gjeneratat më të reja.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Related posts