Kastriot Tusha & Andreino Lena – Vlora ime

Kastriot Tusha & Andreino Lena – Vlora ime

Në vijim të dëshirës dhe misionit të tenorit Kastriot Tusha për të mbështetur brezat e rinj, u prodhua një videoklip titulluar “Vlora ime”.

Ky bashkëpunim erdhi me këngëtarin e vogël Andreino Lena, prodhuar nga studiot SWART.

Ju ftojmë të shihni videoklipin.

Related posts